Natuuridentieke Etherische Olie

Naast pure (Biologische) etherische oliën heeft de Kruiderie ook een ruim assortiment natuuridentieke olie. Wat is het verschil? Etherische oliën zijn 100% puur , en afkomstig van één soort plant, boom of bloem.
Een pure concentratie van één bepaalde soort , mét de daar aan verwante medicinale eigenschappen. Natuuridentieke etherische  oliën zijn óók geheel natuurlijk, maar.....de geur is samengesteld uit meerdere soorten etherische oliën om zo de specifieke geur te creeëren. De geur is dus vrijwel identiek aan die van de pure enkelvoudige etherische olie, maar heeft uiteraard níet de medicinale werking. Gaat het u echter alleen om de geur in uw zelfgemaakte cosmetiche producten of in uw aromabrander, dan zijn natuuridentieke etherische oliën een voordeligere aankoop. In tegenstelling tot de cosmetische parfumoliën heeft u dan toch nog een puur natuurlijk product.

 

Sorteer op

Winkelwagen

Wegens de maatregelen ivm het coronavirus is de levertijd ingeperkt tot 1x per week (elke woensdag), wij vragen uw begrip hiervoor.Eerstvolgende verzenddag is 8 april
© 2017 - 2020 De Kruiderie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel