Cetylalcohol

Artikelnummer: CI-EG-CA
Artikel 1 van 8 Volgende
€ 2,99 (inclusief 21% btw)

CETYLALCOHOL

Vaste, wasachtige, reukloze, witte korrels, gemakkelijk te verwerken.

Cetylalcohol is een verdikker met een licht emulgerende werking en wordt vaak samen met een andere emulgator ingezet.

Als stabilisator versterkt cetylalcohol de werking van een andere emulgator.

Wordt voornamelijk ingezet om een créme steviger te maken.
Hiervoor is maar een heel klein beetje nodig, 1 tot hooguit 2 %.
 

Cetylalcohol heeft een bijzondere cosmetische werking: het maakt de huid heerlijk zacht en bewijst goede diensten in haarmaskers, crémespoelingen en reinigingscrémes.

Toepassing: Crémes, lotions, handcréme, waslotions, haarverzorgingsproducten.

Dosering: 0.5 tot 1% voor de droge huid en tot 3 % voor normale tot vette huid.

Smeltpunt: rond 50°C

Oplosbaar in olie en alcohol

Inhoud: vanaf 50 gram

Verpakking: wit zalfpotje met deksel

Winkelwagen

Wegens de maatregelen ivm het coronavirus is de levertijd ingeperkt tot 1x per week (elke woensdag), wij vragen uw begrip hiervoor.Eerstvolgende verzenddag is 8 april
© 2017 - 2020 De Kruiderie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel